Majstrovstvá Slovenska
Majstrovstvá Slovenska

Majstrovstvá Slovenska

V dňoch 7.-8. septembra sa na našej lukostrelnici TJ Slávia v areály Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach budú konať Majstrovstvá Slovenska v terčovej lukostreľbe mládeže. Táto súťaž je najväčšou mládežníckou súťažou v roku a zúčastnia sa jej lukostrelci z celého Slovenska z viac ako 30 lukostreleckých klubov. Našim cieľom je pripraviť pre všetkých strelcov príjemné a prajné prostredie pre dosiahnutie čo najlepších výsledkov. Príďte podporiť našich lukostrelcov v dresoch TJ Slávia UVLF na ceste za ich majstrovským cieľom.

Majstrovstvá Slovenska mládeže v terčovej lukostreľbe sú aj súčasťou projektu Košického samosprávneho kraja v rámci dotácií ID2024 v spolupráci s X10 Academy – 1.Lukostrelecká akadémia. Súťaž je organizovaná s finančnou podporou Košického samosprávneho kraja a zúčastní sa jej spolu až 118 lukostrelcov, pričom až jedna štvrtina účastníkov bude z klubov v pôsobnosti KSK najmä však členov X10 Academy súťažiacich pod TJ Slávia UVLF Košice.

Súčasťou programu M-SR je aj možnosť vyskúšať si lukostreľbu pre deti hneď po ukončení lukostreleckých súťaží v sobotu 7.9. o 16:30. Všetky deti si budú môcť lukostreľbu vyskúšať a prihlásiť sa na lukostrelecké tréningy do našej akadémie. Druhé kolo náboru sa bude konať na rovnakom mieste 10.9. v utorok o 17:00.